eQ:ssa työskentelee yhteensä 90 varainhoidon ja corporate finance ammattilaista. Olemme ketterä, dynaaminen ja innovatiivinen suomalainen toimija, joka haluaa olla myös hyvä työpaikka ammatti­taitoiselle henkilöstöllemme.

Avoimet työpaikat

Lakimies

eQ:n lakiasiat-tiimiin haetaan lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan dynaamisessa työympäristössä varainhoitoalan eturivissä.

Tehtävänäsi on toimia lakimiehenä eQ:n lakiasiat-tiimissä vastaten erityisesti eQ.n hallinnoimien kiinteistörahastojen kohteiden omistamiseen liittyvistä oikeudellista asioista, joita ovat mm. vuokraukseen ja vuokralaisasiakassuhteisiin liittyvät asiat. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kiinteistörahastojen rahoituksessa avustaminen. Valittavasta henkilöstä riippuen hoidettavaksi voi tulla myös prosessioikeudellisia tehtäviä.

Olet tarkka sekä aikaansaava ja sinulla on 1-3 vuoden relevantti työkokemus, esimerkiksi kiinteistöalan toimijan palveluksessa tai asianajotoimistosta. Eduksesi katsotaan erityisesti aiempi kokemus kiinteistöliiketoiminnasta, näihin liittyvästä rahoituksesta sekä sopimusjuridiikasta. Koulutuksesi on OTK, OTM tai vastaava. Arvostamme haluasi työskennellä johtavassa varainhoito-organisaatiossa kiinteistöjen parissa sekä tahtoa kehittyä vahvaksi ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää englannin kielen hallintaa, luovaa ongelmanratkaisukykyä, kykyä toimia tiimissä sekä hyvät tietotekniset (MS office) valmiudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Surve 050 303 6099, juha.surve(at)eQ.fi tai Arimo Leppä 040 167 6555, arimo.leppa(at)eq.fi.
Hakemuksen, ansioluettelon ja palkkatoivomuksen pyydämme lähettämään 16.9.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen juha.surve(at)eQ.fi.

________________________________________________________________________________

Mikäli haluat lähettää vapaamuotoisen työ­hakemuksen, lähetä se osoitteella eQHakemukset(at)eq.fi, otsikoksi "Avoin hakemus".

eQ säilyttää tiettyyn tehtävään osoitettuja työhakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja kahden vuoden ajan hakuajan päättymisestä lukien. Avoimia hakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja eQ säilyttää puolestaan 12 kuukautta hakemuksen jättämisestä lukien. Lue lisää työnhakijoiden henkilötietojen käsittelystä rekrytointirekisterin tietosuojaselosteesta.