eQ:ssa työskentelee yhteensä 80 varainhoidon ja corporate finance ammattilaista. Olemme ketterä, dynaaminen ja innovatiivinen suomalainen toimija, joka haluaa olla myös hyvä työpaikka ammatti­taitoiselle henkilöstöllemme.

Avoimet työpaikat

eQ Varainhoito Oy / Kiinteistösijoitukset

Projektipäällikkö

eQ:n kiinteistösijoitustiimiin haetaan projektipäällikköä!
eQ:n kiinteistörahastot ovat saavuttaneet vahvan markkina-aseman ja ovat selvässä kasvussa. eQ:n kiinteistörahastoilla on tällä hetkellä n. 1,4 miljardin euron kiinteistöomaisuus. Dynaaminen työyhteisömme hakee nyt vahvistusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan kiinteistövarainhoidon eturivissä. Tehtäväkuva on laaja ja sovitetaan valittavan henkilön osaamisen ja ominaisuuksien mukaan. Tehtävä sisältää mm. vuokralaisasiakkuuksien ja tilamuutosten hallintaa, rakennuttamisen organisointia ja osallistumista kiinteistökehityshankkeisiin. Haemme kiinteistöalan osaajaa, jolla on jo muutaman vuoden kokemus ja halu kehittyä. Tehtävä edellyttää tiimityöskentelytaitoa, kykyä hyödyntää kumppaniverkostoa ja ennen kaikkea avointa, asiakassuuntautuvaa, positiivista ja aktiivista asennetta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Alaharju, p. 040 510 6890, kimmo.alaharju(at)eq.fi 


Hakemuksen, ansioluettelon ja palkkatoivomuksen pyydämme lähettämään 17.8. mennessä, sähköpostilla osoitteeseen kimmo.alaharju(at)eq.fi

_____________________________________________________________

Mikäli haluat lähettää vapaamuotoisen työ­hakemuksen, lähetä se osoitteella eQHakemukset(at)eq.fi, otsikoksi "Avoin hakemus".

eQ säilyttää tiettyyn tehtävään osoitettuja työhakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja kahden vuoden ajan hakuajan päättymisestä lukien. Avoimia hakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja eQ säilyttää puolestaan 12 kuukautta hakemuksen jättämisestä lukien. Lue lisää työnhakijoiden henkilötietojen käsittelystä rekrytointirekisterin tietosuojaselosteesta.