eQ:ssa työskentelee yhteensä 80 varainhoidon ja corporate finance ammattilaista. Olemme ketterä, dynaaminen ja innovatiivinen suomalainen toimija, joka haluaa olla myös hyvä työpaikka ammatti­taitoiselle henkilöstöllemme.

Avoimet työpaikat

Adviumin kiinteistötiimiin etsitään analyytikkoa

Kiinteistötransaktiomarkkinan jatkuessa aktiivisena Adviumin kiinteistötiimi etsii nyt kokoaikaista analyytikkoa. Asiakkaitamme ovat pääasiassa suomalaiset ja kansainväliset kiinteistösijoittajat, kiinteistörahastot, suuret pörssiyhtiöt sekä rakennusyhtiöt. Olemme markkinoiden johtava neuvonantaja suurissa kiinteistöjärjestelyissä ja historiamme aikana toteutuneiden transaktioiden kokonaisvolyymi ylittää 9 miljardia euroa. Advium on palkittu 12 kertaa parhaana kiinteistöalan investointipankkina arvostetun Euromoney-lehden kyselyssä, viimeiset seitsemän vuotta peräkkäin.

Analyytikon tehtävässä pääset näkemään laaja-alaisesti kiinteistösijoittamisen eri osa-alueita. Analyytikkona tuotat esityksiä, laadit myyntimateriaaleja, analysoit taloudellista informaatiota, teet erilaisia arvonmäärityksiä ja toimit toimeksiannon eri vaiheissa aktiivisena tiimin jäsenenä sekä osallistut asiakastapaamisiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa kiinteistösijoitusmaailman ammattilaiseksi motivoituneessa ja aktiivisessa tiimissä. Sinun ei välttämättä tarvitse omata aiempaa kokemusta alalta, vaan tärkeintä on motivaatio ja kyky oppia nopeasti. Pidät kirjallisen materiaalin tuottamisesta ja omaat erinomaiset kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi – myös muu kielitaito on hyödyksi.

Mitä etsimme:
• Olet vastavalmistunut KTM, DI tai sinulla on 1-2 vuoden työkokemus
• Olet motivoitunut, ahkera ja halukas oppimaan uutta
• Olet analyyttinen ja tottunut käyttämään PowerPointia ja Exceliä
• Olet taitava kommunikoija niin suomeksi kuin englanniksi

Mitä Advium voi tarjota:
• Mahdollisuus tulla osaksi yhtä Suomen merkittävimmistä investointipankeista
• Näköalapaikka kansainväliseen Suomen kiinteistösijoitusmarkkinaan
• Työskentelet asiakasprojekteissa heti alusta lähtien
• Kilpailukykyinen kompensaatio

Miten hakea:
Lähetä hakemus, CV ja opintosuoritusote osoitteeseen anniina.kouki(at)advium.fi.
Hakemukset tulee lähettää 5.10.2018 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Lauri Tiensuu, +358 40 521 5929, lauri.tiensuu(at)advium.fi

________________________________________________________________________________

Mikäli haluat lähettää vapaamuotoisen työ­hakemuksen, lähetä se osoitteella eQHakemukset(at)eq.fi, otsikoksi "Avoin hakemus".

eQ säilyttää tiettyyn tehtävään osoitettuja työhakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja kahden vuoden ajan hakuajan päättymisestä lukien. Avoimia hakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja eQ säilyttää puolestaan 12 kuukautta hakemuksen jättämisestä lukien. Lue lisää työnhakijoiden henkilötietojen käsittelystä rekrytointirekisterin tietosuojaselosteesta.