eQ:ssa työskentelee yhteensä 90 varainhoidon ja corporate finance ammattilaista. Olemme ketterä, dynaaminen ja innovatiivinen suomalainen toimija, joka haluaa olla myös hyvä työpaikka ammatti­taitoiselle henkilöstöllemme.

Avoimet työpaikat

Lakimiesharjoittelija eQ Varainhoidon kiinteistösijoitustiimiin

Haemme eQ:n kiinteistösijoitustiimiin lakimiesharjoittelijaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan dynaamisessa työympäristössä kiinteistövarainhoidon eturivissä. eQ:n kiinteistörahastot lukeutuvat Suomen suurimpiin kiinteistönomistajiin.

Lakimiesharjoittelijana osallistut kokeneempien kollegoiden ohjauksessa eQ:n hallinnoimien kiinteistörahastojen kohteiden monipuolisten oikeudellisten asioiden hoitamiseen. Tehtäviisi kuuluu kiinteistökohteiden hankintaan, omistamiseen ja rahoittamiseen liittyvien erilaisten asiakirjojen ja selvitysten laatiminen ja muissa vastaavissa tehtävissä avustaminen.

Toivomme, että sinulla on erinomainen kirjallinen ja suullinen ilmaisukyky suomeksi sekä aikaansaava, analyyttinen ja huolellinen työskentelytapa. Toivomme, että olet edennyt oikeustieteen opinnoissasi vähintään notaarivaiheeseen. Eduksesi katsotaan erityisesti aiempi harjoittelijakokemus liikejuridiikan asianajotoimistossa tai yrityksen lakiasiaintiimissä.

Ajankohta ja kesto:
Työn alkaminen ja kesto sovittavissa, työt alkavat loka/marraskuussa ja kesto noin 6 kk.

Työn luonne:
Osa-aikatyö (tuntityö), vähintään 2-3 päivää viikossa (määräaikainen)

Palkka:
Lakimiesliiton suositusten mukainen

Työn sijainti:
Helsinki, ydinkeskusta

Hakemukset pyydämme lähettämään 30.9.2021 mennessä: eQHakemukset(at)eQ.fi

________________________________________________________________________________

Mikäli haluat lähettää vapaamuotoisen työ­hakemuksen, lähetä se osoitteella eQHakemukset(at)eq.fi, otsikoksi "Avoin hakemus". eQ säilyttää tiettyyn tehtävään osoitettuja työhakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja kahden vuoden ajan hakuajan päättymisestä lukien. Avoimia hakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja eQ säilyttää puolestaan 12 kuukautta hakemuksen jättämisestä lukien. Lue lisää työnhakijoiden henkilötietojen käsittelystä rekrytointirekisterin tietosuojaselosteesta.