eQ:ssa työskentelee yhteensä 90 varainhoidon ja corporate finance ammattilaista. Olemme ketterä, dynaaminen ja innovatiivinen suomalainen toimija, joka haluaa olla myös hyvä työpaikka ammatti­taitoiselle henkilöstöllemme.

Avoimet työpaikat

Lakimies eQ Varainhoidon lakiasiat-tiimiin

Haemme eQ:n lakiasiat-tiimiin kiinteistöliiketoimintaan keskittyvää lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan dynaamisessa työympäristössä kiinteistövarainhoidon eturivissä. eQ:n kiinteistörahastot lukeutuvat Suomen suurimpiin kiinteistönomistajiin.

eQ:n lakiasiat-tiimissä osallistut eQ:n hallinnoimien kiinteistörahastojen monipuolisten oikeudellisten asioiden hoitamiseen. Tehtäviisi kuuluu kiinteistörahastojen rahoitukseen, kiinteistökohteiden hankintaan ja omistamiseen liittyvät tehtävät.

Olet tarkka sekä aikaansaava ja sinulla on vähintään kahden vuoden relevantti työkokemus, esimerkiksi kiinteistöalan toimijan palveluksessa tai asianajotoimistossa. Eduksesi katsotaan erityisesti aiempi kokemus kiinteistöliiketoiminnasta ja tähän liittyvästä rahoituksesta. Myös kokemus kiinteistötransaktioista katsotaan eduksi. Koulutuksesi on OTM tai vastaava. Arvostamme haluasi työskennellä johtavassa varainhoito-organisaatiossa kiinteistöjen parissa sekä tahtoa kehittyä vahvaksi ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää englannin kielen hallintaa, luovaa ongelmanratkaisukykyä, kykyä toimia tiimissä sekä hyvät tietotekniset valmiudet.

Hakemuksen ja ansioluettelon pyydämme lähettämään 30.10.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen eQHakemukset(at)eQ.fi. Käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluja jo hakuaikana, ja tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä.

Työn sijainti:
Helsinki, ydinkeskusta

Lisätiedot tehtävästä:
Senior Legal Counsel Tuomas Fonselius 040 761 80 87, tuomas.fonselius(at)eQ.fi.


_______________________________________________________________________________

Mikäli haluat lähettää vapaamuotoisen työ­hakemuksen, lähetä se osoitteella eQHakemukset(at)eq.fi, otsikoksi "Avoin hakemus". eQ säilyttää tiettyyn tehtävään osoitettuja työhakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja kahden vuoden ajan hakuajan päättymisestä lukien. Avoimia hakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja eQ säilyttää puolestaan 12 kuukautta hakemuksen jättämisestä lukien. Lue lisää työnhakijoiden henkilötietojen käsittelystä rekrytointirekisterin tietosuojaselosteesta.