02.04.2019

eQ Euro Valtionobligaatio on Pohjoismaiden paras valtionobligaatiorahasto

Lipper Fund Awards on palkinnut eQ Euro Valtionobligaatio –rahaston Pohjoismaiden parhaana valtionobligaatiorahastona, kun tarkastellaan rahaston 10 vuoden riskikorjattua tuottoa. 

Lipper on analysoinut rahastoja yli 30 vuotta ja eQ:n saama palkinto perustuu Lipperin tekemään, kvantitatiiviseen ja puolueettomaan analyysiin rahaston riskikorjatusta 10 vuoden tuotosta.

Tommy Pedersen

”eQ Varainhoidolla on erittäin kokenut korkotiimi, ja Lipperin palkinto on hieno osoitus siitä pitkäjänteisestä ja ammattimaisesta työstä, jota tiimi tekee. eQ Euro Valtionobligaatio –rahaston salkunhoidosta vastaa Tommy Petersen (kuvassa), apunaan koko sijoitus- ja analyysitiimi. Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme Pohjoismaiden paras tällä saralla”, toteaa eQ Varainhoidon sijoitustoiminnasta vastaava johtaja Veli-Pekka Heikkinen.

eQ Varainhoito voitti aiemmin tänä vuonna yhden Morningstarin jakamista merkittävimmistä palkinnoista. ”Paras Rahastotalo” –palkinnolla Morningstar palkitsi eQ:n koko rahastovalikoiman. Tämä erittäin arvostettu palkinto perustuu eQ:n osake-, korko- ja yhdistelmärahastojen viiden vuoden riskikorjattuun tuottoon. eQ:lla on Suomessa yhteensä 26 rahastoa