Tervetuloa rekisteröitymään eQ:n verkkopalveluun.


Rekisteröityminen on maksuton ja sen suorittaminen vie vain muutaman minuutin. Omien tietojen ja asiakaskartoituksen täydentämisen jälkeen pääset tekemään rahastomerkintöjä. eQ:n verkkopalveluun kirjaudutaan aina vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla.

Rekisteröitymällä pääset myös hallinnoimaan jo olemassa olevaa eQ-asiakkuuttasi. Verkkopalvelun kautta pääset tarkastelemaan ja päivittämään omia tietojasi, seuraamaan eQ:ssa olevien sijoitustesi tilannetta sekä antamaan niihin liittyviä toimeksiantoja. Verkkopalvelun avulla voit hoitaa sijoituksiasi missä ja milloin vain.

Yhteisö/yritys voi valtuuttaa henkilön hallinnoimaan yhteisön/yrityksen salkkua verkkopalvelussamme täyttämällä valtuutuslomakkeen. Valtuutuslomakkeen saat täältä. Lomakkeesta löytyy ohjeet verkkopalvelun käyttöönottoa varten. Huomioithan, että verkkopalvelun avaaminen yhteisölle/yritykselle kestää useamman arkipäivän.

Mikäli haluat avata asiakkuuden alaikäiselle, ole hyvä ja ota yhteyttä eQ asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa verkkopalvelun käyttöön ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)eQ.fi tai puhelimitse ma-pe klo 9-16 (09) 6817 8700 (pvm/mpm).

Aloita rekisteröityminen tunnistautumalla omilla pankkitunnuksillasi.