08.12.2017

eQ:n Hoiva- ja Liikekiinteistöt -rahastot ovat auki merkinnöille

eQ:n Hoiva- ja Liikekiinteistöt -rahastot ovat auki merkinnöille taas joulukuun lopussa. Hoivakiinteistöt -rahastossa on asiakasvaroja ennen joulukuun merkintöjä 467 miljoonaa euroa ja Liikekiinteistöt -rahastossa 392 miljoonaa euroa. Molemmissa rahastoissa on käytössä maltillinen velkavipu ja kiinteistövarallisuutta rahastoissa oli syyskuun lopussa vastaavasti 607 ja 475 miljoonaa euroa.

eQ:n kiinteistörahastoissa noin 75 prosenttia viime vuosien tuloista on muodostunut kiinteistöjen vuokrakassavirrasta. Loput noin 25 prosenttia on arvonmuutosta - ja lähinnä arvonnousua. Arvonnousu taas on paljolti eQ:n kahdeksan hengen kiinteistötiimin aktiivista työtä: hankintaosaamista ja kiinteistökehitystä - peruskorjausta, teknistä kehittämistä, laajennuksia ja vuokrasopimuskannan kehittämistä.


 

Syyskuun 2017 lopussa Hoivakiinteistöt -rahaston vuosittainen nettovuokrakassavirta vastasi 6,3 prosentin alkutuottoa ja vastaava luku Liikekiinteistöt -rahastossa oli 7,0 prosenttia.
 
Tervetuloa sijoittamaan eQ:n kiinteistörahastoihin!

Yksityissijoittajan kannattaa tehdä rahastomerkintä eQ:n verkkopalvelussa. Mikäli olet jo asiakkaamme, voit tehdä rahastosijoituksen kirjautumalla sisään palveluun. Mikäli olet tekemässä ensimmäistä eQ rahastosijoitustasi, rekisteröidy ensin asiakkaaksi täältä.

eQ Hoivakiinteistöt - Tutustu rahastoon ja sijoita

eQ Liikekiinteistöt - Tutustu rahastoon ja sijoita