07.04.2020

eQ Kiinteistörahastoja koskeva ESG-raportti 2019 on julkaistu

eQ Varainhoito Oy julkaisee nyt ensimmäistä kertaa eQ Hoivakiinteistöt ja eQ Liikekiinteistöt -erikoissijoitusrahastoja koskevan ESG-raportin vuodelta 2019. Tuotamme ESG-raportin kerran vuodessa.

Vuonna 2019 vastuullisuuden huomioiminen ja kehittäminen olivat meillä tärkeässä roolissa niin kiinteistökehityksessä ja rakentamisessa kuin olemassa olevien kiinteistöjen hoitamisessa ja vuokralaisten tarpeiden huomioimisessa. Esimerkkejä keskeisistä aktiviteeteistamme viime vuodelta ovat mm.: eQ Kiinteistörahastot osallistuivat ensimmäistä kertaa kiinteistöjen vastuullisuuden GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) –arviointiin, kasvatimme kiinteistöissämme aurinkovoimaloidemme määrää kuuteen ja maalämpöjärjestelmien määrää 22:een, saimme BREEAM In Use –ympäristösertifikaatin 12 kiinteistökohteeseen, liityimme TETS-ohjelmaan (Kiinteistöalan energiatehokkuussopimus) ja jatkoimme sidosryhmätyön kehittämistä (esim. vuokralaistyytyväisyyskyselyt ja ESG-suositusten integroiminen uusiin vuokrasopimuksiin).

Lue lisää vastuullisuuden toteutumisesta sekä seuraamistamme ESG-asioista rahastojemme kiinteistökohteissa verkkosivuiltamme.