eQ Oyj on kotimainen pörssinoteerattu varainhoitoon ja Corporate Finance -toimintaan keskittyvä yhtiö.

eQ:n liiketoiminta-alueet ovat Varainhoito, Corporate Finance ja Sijoitukset.

Varainhoito

Varainhoito -segmentti muodostuu eQ Oyj:n tytäryhtiöstä sijoituspalveluyhtiö eQ Varainhoito Oy:stä sekä muista varainhoitoa harjoittavista konserniyhtiöistä, joista keskeisin on eQ Rahastoyhtiö Oy. eQ Varainhoidon tavoitteena on tarjota asiakkailleen hyviä sijoitustuottoja, innovativiisiä sijoitusratkaisuja ja erinomaista asiakaspalvelua. Oman organisaation ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa eQ pystyy tarjoamaan erittäin laajan ja kansainvälisen sijoitusratkaisujen valikoiman.

eQ tarjoaa asiakkailleen sijoitus- ja pääomarahastoihin liittyviä palveluita, yksilöllistä varainhoitoa, sijoitusvakuutuksia sekä laajan valikoiman kansainvälisten yhteistyö-kumppaneiden sijoitusrahastoja. eQ:lla on laaja valikoima aktiivisesti hoidettuja ja menestyneitä sijoitusrahastoja. Sijoitusrahastot tarjoavat sijoittamista hajautetusti ja eri strategioita noudattaen. Valikoimassa on itse hallinnoituja Suomeen rekisteröityjä sijoitusrahastoja sekä kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme rahastoja kattaen merkittävimmät sijoitusluokat ja markkinat. Sijoitusrahastot jaetaan sijoituskohteiden perusteella osake-, korko-, yhdistelmä- ja kiinteistörahastoihin.

Corporate Finance

eQ:n Corporate Finance -palveluita tarjoaa eQ Oyj:n tytäryhtiö Advium Corporate Finance Oy. Palvelut kattavat yritysjärjestelyt, suuret kiinteistöjärjestelyt, pääomajärjestelyt ja yleisen neuvonannon. Asiakkaat ovat pääasiassa suomalaisia yhtiöitä, jotka tekevät yritys- tai kiinteistökauppoja Suomessa ja ulkomailla. Asiakkaina on myös Suomessa yritys- tai kiinteistöjärjestelyjä tekeviä kansainvälisiä yrityksiä. Advium on perustettu vuonna 2000 ja yhtiö kuuluu Suomen arvostetuimpiin ja kokeneimpiin neuvonantajiin. Lisätietoja Adviumista www.advium.fi

Sijoitukset

Sijoitukset-segmentin liiketoiminta muodostuu eQ-konsernin omasta taseesta tehdyistä pääoma- ja kiinteistörahastosijoituksista. eQ tekee uusia sijoituksia vain eQ:n itse hallinnoimiin rahastoihin.