Voit antaa eQ:lle myös täyden valtakirjan salkun hoidettavaksi. Varainhoito­ratkaisut-sivulta näet kuvaukset eri tuotto- ja riski­tason salkuista, joita hoidamme asiakkai­llemme. Kaikki varainhoito­ratkaisumme voidaan toteuttaa myös sijoitus­vakuutuksen sisällä. Tutustu vakuutusratkaisuihimme.

Käytämme varain­hoito­salkuissa sekä eQ:n että yhteistyökumppa­neidemme aktiivisia rahastoja että passiivisia indeksi­rahastoja. Salkkujen allokaatio­päätöksen­teko on aktiivista sekä omaisuus­lajien että omaisuus­luokkien suhteen.

Monet asiakkaistamme sijoittavat varain­hoito­salkkujen rinnalla myös kiinteistö­rahastoihin ja Private Equityyn. Private Equity sijoitukset vain ammattimaisille sijoittajille. 

eQ Varainhoidossa työskentelee 76 rahoitusalan ammattilaista.

SFR

Suomessa on jo 20-vuoden ajan tehty vuosittain noin 100 Suomen suurinta instituutiosijoittajaa koskeva, laaja haastattelututkimus. Tutkimuksessa selvitetään sijoittajien salkkurakenteita ja salkun muutostarpeita, varainhoitajien käyttöä ja käytettyjen varainhoitajien laatua eri mittareilla. Instituutioasiakkaat arvioivat vuoden 2021 SFR-tutkimuksessa eQ Varainhoidon Suomen laadukkaimmaksi varainhoitajaksi. eQ Varainhoito on jaetulla ykkössijalla käytettyydessä: 66 % tutkimuksen noin sadasta haastatellusta instituutiosijoittajasta kertoo käyttävänsä eQ Varainhoidon palveluita.

SFR 2021