Tarjoamme täyden valtakirjan varainhoitoa. Varainhoitoratkaisut –sivulta näet esimerkkejä salkuista, joita hoidamme asiakkaillemme. Voimme toteuttaa varainhoitosalkkuja asiakkaan omilla sijoitusrajoituksilla. 

Käytämme varain­hoito­salkuissa sekä eQ:n että yhteistyökumppa­neidemme aktiivisia rahastoja että passiivisia indeksi­rahastoja. Salkkujen allokaatio­päätöksen­teko on aktiivista sekä omaisuus­lajien että omaisuus­luokkien suhteen.

Monet asiakkaistamme sijoittavat varain­hoito­salkkujen rinnalla myös kiinteistö­rahastoihin ja Private Equityyn. Private Equity sijoitukset vain ammattimaisille sijoittajille. 

eQ Varainhoidossa työskentelee 80 rahoitusalan ammattilaista.

SFR

Suomessa on jo 20-vuoden ajan tehty vuosittain noin 100 Suomen suurinta instituutiosijoittajaa koskeva, laaja haastattelututkimus. Tutkimuksessa selvitetään sijoittajien salkkurakenteita ja salkun muutostarpeita, varainhoitajien käyttöä ja käytettyjen varainhoitajien laatua eri mittareilla. Instituutioasiakkaat arvioivat vuoden 2022 SFR-tutkimuksessa eQ Varainhoidon Suomen laadukkaimmaksi varainhoitajaksi. eQ Varainhoito oli samassa tutkimuksessa Suomen toiseksi käytetyin instituutiovarainhoitaja. 64 % haastatelluista kertoo käyttävänsä eQ:n palveluita.

SFR 2022