eQ Korko

Salkku sijoitetaan kokonaan korkomarkkinoille eri pituisiin valtioiden, pankkien ja yritysten liikkeeseenlaskemiin arvopapereihin. Riskitasoltaan korkeampiin high yield- ja kehittyvien maiden lainoihin voidaan sijoittaa korkeintaan puolet salkusta.

eQ Osake 20

Salkku sijoittaa varoistaan osakkeisiin 0-45 % ja korkoihin 55-100 %. Osakkeista enintään 40 % voi olla suomalaisia ja enintään 50 % kehittyvien maiden osakkeita. Korkosijoituksissa ns. high yield –lainoja ja kehittyvien maiden lainoja voi olla enintään 50 % korko-osiosta.

eQ Osake 50

Salkku sijoittaa varoistaan osakkeisiin 25-75 % ja korkoihin samoin 25-75 %. Osakkeista enintään 40 % voi olla suomalaisia ja enintään 50 % kehittyvien maiden osakkeita. Korkosijoituksissa high yield –lainoja ja kehittyvien maiden lainoja voi olla enintään 50 % korko-osiosta.

eQ Osake 80

Salkku sijoittaa varoistaan osakkeisiin 55-100 % ja korkoihin 0-45 %. Osakkeista enintään 40 % voi olla suomalaisia ja enintään 50 % kehittyvien maiden osakkeita. Korkosijoituksissa high yield –lainoja ja kehittyvien maiden lainoja voi olla enintään 50 % korko-osiosta.

eQ Osake 100

Salkku sijoittaa varoistaan osakkeisiin 75-100 % . Salkussa voi olla kuitenkin korkosijoituksia maksimissaan 25 %. Osakkeista enintään 40 % voi olla suomalaisia ja enintään 50 % kehittyvien maiden osakkeita. Korkosijoituksissa high yield –lainoja ja kehittyvien maiden lainoja voi olla enintään 50 % korko-osiosta.

eQ Mandaatti

Salkku voi sijoittaa osakkeisiin 0-80 % varoistaan. Korkomarkkinoille sijoitetaan aina vähintään 20 % varoista, mutta myös kaikki salkun sijoitukset voidaan kohdistaa korkoihin. eQ:lla on siis laajat valtuudet muuttaa salkun painotuksia. Salkussa voidaan käyttää maksimissaan 30 % ns. muita sijoituksia. Osakkeista enintään 40 % voi olla suomalaisia ja enintään 50 % kehittyvien maiden osakkeita. Korkosijoituksissa high yield –lainoja ja kehittyvien maiden lainoja voi olla enintään 50 % korko-osiosta.

eQ Mandaatti Low Risk

Salkku voi sijoittaa osakkeisiin 0-50 % varoistaan. Korkomarkkinoille sijoitetaan aina vähintään 50 % varoista, mutta myös kaikki salkun sijoitukset voidaan kohdistaa korkoihin. eQ:lla on siis laajat valtuudet muuttaa salkun painotuksia. Salkussa voidaan myös käyttää maksimissaan 30 % ns. muita sijoituksia. Osakkeista enintään 40 % voi olla suomalaisia ja enintään 50 % kehittyvien maiden osakkeita. Korkosijoituksissa high yield –lainoja ja kehittyvien maiden lainoja voi olla enintään 50 % korko-osiosta.