Varainhoitoratkaisumme tarjoavat hyvän hajautuksen osake- ja korkosijoituksiin. Asiakkaan on mahdollista valita eri ratkaisuista omiin tavoitteisiinsa ja tarpeisiinsa sopivat jako osake- ja korkosijoitusten osalta.

eQ Korko

Salkku sijoitetaan kokonaan korkomarkkinoille eri pituisiin valtioiden, pankkien ja yritysten liikkeeseenlaskemiin arvopapereihin. Riskitasoltaan korkeampiin high yield- ja kehittyvien maiden lainoihin voidaan sijoittaa korkeintaan puolet salkusta.

eQ Osake 20

Salkku sijoittaa varoistaan osakkeisiin 0-45 % ja korkoihin 55-100 %. Osakkeista enintään 40 % voi olla suomalaisia ja enintään 50 % kehittyvien maiden osakkeita. Korkosijoituksissa ns. high yield –lainoja ja kehittyvien maiden lainoja voi olla enintään 50 % korko-osiosta.

eQ Osake 50

Salkku sijoittaa varoistaan osakkeisiin 25-75 % ja korkoihin samoin 25-75 %. Osakkeista enintään 40 % voi olla suomalaisia ja enintään 50 % kehittyvien maiden osakkeita. Korkosijoituksissa high yield –lainoja ja kehittyvien maiden lainoja voi olla enintään 50 % korko-osiosta.

eQ Osake 80

Salkku sijoittaa varoistaan osakkeisiin 55-100 % ja korkoihin 0-45 %. Osakkeista enintään 40 % voi olla suomalaisia ja enintään 50 % kehittyvien maiden osakkeita. Korkosijoituksissa high yield –lainoja ja kehittyvien maiden lainoja voi olla enintään 50 % korko-osiosta.

eQ Osake 100

Salkku sijoittaa varoistaan osakkeisiin 75-100 % . Salkussa voi olla kuitenkin korkosijoituksia maksimissaan 25 %. Osakkeista enintään 40 % voi olla suomalaisia ja enintään 50 % kehittyvien maiden osakkeita. Korkosijoituksissa high yield –lainoja ja kehittyvien maiden lainoja voi olla enintään 50 % korko-osiosta.