Strategimme, analyytikot ja salkunhoitajat seuraavat talouksia ja markkinoita jatkuvasti ja kirjoitamme viikoittain tästä katsauksen: 

news Viikko 25 - Eurooppa-huoli tunkee otsikoihin juuri, kun Fedin piti olla viikon tähti

Sijoitus­kohteen valinta riippuu aina sijoitus­horisontistasi, tuotto­tavoitteestasi ja siitä, miten paljon riskiä haluat ottaa.

Pienyhtiöiden ja kotimaisten osakkeiden kurssit ovat laskeneet keskimäärin isoja yhtiöitä ja suuria markkina-alueita enemmän vuonna 2023. Pitkän tähtäimen osakesalkkuun myös nämä rahastot kannattaa sekä tuoton että hajautuksen osalta pitää mielessä. Jos mietit osakesijoituksia, tutustu myös:

Korkosijoituksien osalta kannattaa tutustua koko eQ:n korkorahastovalikoimaan. Pitkän nollakorkojakson jälkeen korkosijoituksista voi taas saada parempaa tuottoa. Pidempiaikaisiin korkosijoituksiin vaihtoehtoina voisi olla:

Jos taas haet vaihtoehtoa lyhytaikaisille korkosijoituksille, kannattaa tutustua eQ:n lyhyen koron rahastoon:

Korko- ja osakerahastojen lisäksi kannattaa tutustua myös kiinteistörahastoihimme, jotka ovat yksi vaihtoehto korko- ja osakesijoitusten rinnalle.

Tämä on eQ:n markkinointimateriaalia. Tutustu ennen lopullisten sijoituspäätösten tekemistä rahaston rahastoesitteeseen ja avaintietoasiakirjaan.